11. Kariyer Günlerinde Kilim Grup Kartaltepe Mensucat Fabrika Müdürü Türker Kartal Konuğumuzdu

08/03/2022 12:07:59 - 09/03/2022 12:07:59 - 433 Okunma

Üniversitemiz 11. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında 08/03/2022 Salı günü saat 13.00’te Fakültemiz Konferans Salonunda Deneyimli Makine Mühendisleriyle Söyleşi Programı düzenlendi. 11. Kariyer Günleri Etkinliğinin konuşmacısı Kilim Grup Kartaltepe Mensucat Fabrika Müdürü Sayın Türker KARTAL oldu. KARTAL, konuşmasında ilk olarak tekstil alanında üretim yapan Kartaltepe Mensucat Fabrikası ve fabrikada üretilen ürünler ile üretim prosesleri hakkında Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerine sektöre ve mesleğe dair önemli bilgiler aktardı. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, programa katılımlarından ve tecrübe paylaşımlarından dolayı Türker KARTAL’a teşekkür etti. Makine Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katıldığı program Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ’in konuğumuza teşekkür belgesi takdimi sonrası hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

kariyergünleri kilimgrupkartaltepe

kariyergünleri*