11. Kariyer Günleri Kapsaminda Deneyimli Makine Mühendisleri Konuğumuzdu

09/03/2022 17:11:47 - 09/03/2022 17:12:19 - 386 Okunma

Üniversitemiz 11. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında 09/03/2022 Çarşamba günü saat 14.00’te Fakültemiz Konferans Salonunda Deneyimli Makine Mühendisleriyle Söyleşi Programı düzenlendi. 11. Kariyer Günleri Etkinliğinin konuşmacıları Sayın Vedat DEDE, Sayın Adem İŞCAN, Sayın Murat KÜÇÜK ve Sayın Levent ARTUÇ oldu. Konuşmacılarımız, iş tecrübelerinden ve sektörde Makine Mühendisi olarak işe başlayacak öğrencilerimize mesleğe dair önemli bilgiler aktardılar. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, programa katılımlarından ve tecrübe paylaşımlarından dolayı konuşmacılarımıza teşekkür etti. Makine Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katıldığı program Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ’in konuklarımıza teşekkür belgesi takdimi sonrası hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

kariyergünleri makinemühendisliği

kariyer"