11. Kariyer Günlerinde Türkiye Prefabrik Birliği Teknik Sorumlusu Alper Uçar Konuğumuzdu

11/03/2022 08:46:06 - 14/03/2022 10:15:25 - 305 Okunma

Üniversitemiz 11. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında 11/03/2022 Cuma günü saat 14.00’te Fakültemiz Konferans Salonunda Deneyimli İnşaat Mühendisleriyle Söyleşi Programı düzenlendi. 11. Kariyer Günleri Etkinliğinin konuşmacısı Türkiye Prefabrik Birliği Teknik Sorumlusu Sayın Alper UÇAR oldu. UÇAR, öğrencilerine sektöre ve mesleğe dair önemli bilgiler aktardı. Sektörde başarılı olma yolunda nasıl ilerlemeleri gerektiği üzerine kapsamlı olarak açıklamalarda bulundu. Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kadir KILINÇ programa katılımlarından ve tecrübe paylaşımlarından dolayı Alper UÇAR’a teşekkür etti. İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katıldığı program İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kadir KILINÇ’ın konuğumuza teşekkür belgesi takdimi sonrası hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

kariyer

kariyer+