MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Spring Gamejam Etkinliği

23/05/2022 16:14:00 - 24/05/2022 16:14:00 - 572 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Oyun Tasarım ve Geliştirme Kulübü(KLUOTG) Bölgesel Topluluk Merkezi İstasyon Kırklareli'de, Spring GameJam Etkinliği düzenledi.

Trakya Kalkınma Ajansı ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleri ile Kırklareli Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Spring GameJam Etkinliği”nde genç yazılımcılar 3 günlük hackathon sürecinde kendi oyunlarını geliştirerek, sunumlarını hazırladılar. KLUOTG başkanı Kağan Ayten, kulüp danışmanı Arş. Gör. Burak Beynek ve kulüp üyeleri Beyzanur Johansson, Umut Berkay Karaca'nın emekleri ile gerçekleşen etkinliğe 25 öğrencimiz katıldı.

13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen etkinlikte; Gorilla Softworks'den Deniz Şakar, Rotatelab'dan Mehmet Salih Koçak, Redcat Games'den Kerem Ataşen konuşmacı olarak katılıp katılımcılar ile Türkiye'deki oyun geliştirme sektörü hakkında söyleşi yaptılar. "Gücümüz Tükeniyor" teması ile gerçekleşen oyun geliştirme süreci sonucunda 7 çalışma grubundan toplamda 8 oyun hazırlandı. Etkinlikde gerçekleşen oyunların demoları https://itch.io/jam/kluotg-spring-gamejam linki üzerinden indirilebilir.

SPRİNG GAMEJAM ETKİNLİĞİ istasyon

Facebook Twitter Google Plus
etkinlik
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.