Kirklareli Belediyesi İçme Suyu Tesisi Ve Traçim Çimento'ya Teknik Gezi Düzenlendi

24/10/2022 10:21:54 - 24/10/2022 11:05:37 - 372 Okunma

Kırklareli Belediyesi İçme Suyu Tesisi teknik gezisinden sonra Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile Vize’de faaliyet gösteren TRAÇİM Çimento’ya teknik gezi düzenlendi. Öğrencilerimize İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Merve Ermiş, İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kadir Kılınç, İnşaat Mühendisliği Bölümü Araş. Gör. Dr. Saadet Gökçe Gök, İnşaat Mühendisliği Bölümü Araş. Gör. Yasin Duysak, İnşaat Mühendisliği Bölümü Araş. Gör. Onur Yavan ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Araş. Gör. Mehmet Muzaffer Sandalcı eşlik etti. Traçim Çimento İnsan Kaynakları Müdürü Ufuk Ertunç tarafından kapsamlı bir tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Ayrıca İş Güvenliği Uzmanı Bora SONAY, Klinker Üretim Mühendisi Egemen GÜLER ve Çevre Şefi Türkan ÖZTÜRK öğrencilerimize sorumluluk alanları ile ilgili sunum yaptı. Traçim Çimento Kalite ve İş Geliştirme Mühendisi Serkan ÇALIŞKAN tarafından harç beton, fizik, kimya ve arge beton laboratuvarları tanıtılarak, bu laboratuvarlarda gerçekleştirilen deneyler hakkında bilgi verildi.

Öğretim Elemanlarımız, Kırklareli Belediyesi İçme Suyu Tesisi ve TRAÇİM Çimento firma ve yetkililerine teşekkürlerinin ardından,  hatıra fotoğrafı çekiminin akabinde gezi sona ermiştir.

watmotor teknikgezi

TEKNİKGEZİ