İşletmede Mesleki Eğitim Programi (İme) Başvurulari

31/10/2023 09:34:02 - 01/11/2023 09:34:02 - 1008 Okunma

Fakültemiz bünyesinde Gıda Mühendisliği Bölümünde 2019-2020 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanmaya başlanan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında Elektrik Elektronik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, ve Makine Mühendisliği Bölümlerinde de başlayacak olan İşletmede Mesleki Eğitim (İME) Programına başvurmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda belirtilen belgeleri eksiksiz olarak tamamlamadan önce, İşletmede Mesleki Eğitim İME başvuru şartını sağlayıp sağlamadığının tespiti yapılması için  06 Kasım – 10 Kasım  2023 tarihleri aralığında Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna dilekçe ve müfredat durumları ile birlikte şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Dilekçe ve müfredat durumlarının Dekanlıkça incelenmesi sonucunda başvurusu uygun olan öğrenciler 13 Kasım-01 Aralık 2023 tarihleri arasında aşağıda belirtilen formlar ile başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

FORMLAR

*Staj Öncesi:

Mühendislik İME Sözleşme

Mühendislik İME Protokol

Mühendislik İME Öğrenci Beyan ve Taahhütnamesi

Mühendislik İME Öğrenci Kabul Formu

Mühendislik İME Öğrenci İşletme Tercih Formu

*Staja Başladıktan Sonra:

Mühendislik İME Talep Formu

*Staj Sonrası:

Mühendislik İME İES Öğrenci Değerlendirme Formu

Mühendislik İME İzleme Sorumlusu Öğrenci Değerlendirme Formu

Önemli Bilgi: Başvuruda bulunacak öğrenciler tüm süreç iş akış diyagramına göre yönetileceğinden akış diyagramının dikkatlice incelemesi ve İME yönergesinin dikkatli okuması gerekmektedir.

İME Yönerge

İME Akış Diyagramı

**İşletmede Mesleki Eğitim (İME) başlangıç ve bitiş tarihleri Üniversitemiz Akademik Takvimde yer alan Bahar döneminin Başlangıç ve Bitiş tarihleri aralığındadır.

Fakültemiz Bölümleri İşletmede Mesleki Eğitim (İME)  koordinatörleri aşağıda belirtildiği şekildedir.

Dr. Öğr. Üyesi Barış KÜÇÜKAYDIN

Elektrik Elektronik Mühendisliği