TÜBİTAK-ARDEB 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı 2023 Yılı 2. Dönem başvuruları kapsamında;
Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gülce Bedis KAYNARCA'nın Proje Araştrımacısı olduğu "Rhodotorula Mucilaginosa (BT59) Kullanılarak Üzüm Posasından Tek Hücre Yağı (THY) Üretimi: Fermentasyon Optimizasyonu, THY Karakterizasyonu ve Farklı Gıda Alanlarında Kullanımı" başlıklı projesi,
Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Recep GÜNEŞ’in Proje Araştrımacısı olduğu "Çikolata Teknolojisi İçin Alternatif ve Yenilikçi Bir Temperleme Tekniği: Soğuk Plazma Destekli Pre-Kristalizasyon (CPCry)" başlıklı projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.
Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
tübitak