13. Kariyer Günleri Kapsaminda Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü Etkinlikleri Düzenlendi

12/03/2024 16:17:19 - 12/03/2024 16:19:07 - 78 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünce düzenlenen “Kırklareli Üniversitesi 13. Kariyer Günleri” kapsamında Makine Mühendisliği Bölümümüzce 05- 08 Mart 2024 tarihleri arasında etkinlikler düzenlenmiştir.

05 Mart 2024 Salı günü İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Adnan MİDİLLİ tarafından Çevrimiçi olarak Türkiye’de Enerji Çalışmaları ve Hidrojen Enerjisi konulu etkinlik düzenlendi.

06 Mart 2024 tarihi Çarşamba Hilal Alüminyum Makine Mühendisi Recep ÇAK Fakültemiz Konferans Salonunda  konuğumuzdu. Türkiye'de Alüminyum Sektörüne ilişkin öğrencilerimize önemli paylaşımlarda bulunan konuğumuza belge takdimi sonrası hatıra fotoğrafı çektirilerek konferans sona ermiştir.

07 Mart 2024 tarihinde HEMA Endüstri Makine Mühendisi Nusret BAYSAL Fakültemiz Konferans Salonunda  konuğumuzdu. Sektöre dayalı mesleki bilgiler hakkında önemli paylaşımlarda bulunan konuğumuza belge takdimi sonrası hatıra fotoğrafı çektirilerek konferans sona ermiştir.

08 Mart 2024 tarihinde Tkare Mühendislik Yüksek Mühendis Murathan TOKTAŞ Fakültemiz Konferans Salonunda  konuğumuzdu. Otomotiv Sektöründe Kalıp Tasarımı hakkında öğrencilerimize önemli paylaşımlarda bulunan konuğumuza belge takdimi sonrası hatıra fotoğrafı çektirilerek konferans sona ermiştir.

13.kariyergünleri