23/07/2024 11:05:52 - 25/07/2024 11:05:52 - 128 Okunma

Ülkemizin Yarınlarına Hazırlanan Sevgili Adaylar!

Kırklareli Üniversitesi olarak YKS-2024 kapsamında bilinçli ve gerçekçi bir tercih yapmanız için Üniversitemiz tüm bölümlerindeki uzman öğretim elemanları ile sizleri buluşturmak üzere “YKS-2024 Kurumsal Tercih Danışmanlığı Günleri” program hazırladık.

Programın kapsamında, adayların sadece aldıkları puanlara göre değil; sahip oldukları ilgi ve yetenek ile tercih edecekleri bölümlerin gerektirdiği ilgi ve yeteneklere yönelik bilinçli bir tercih desteği sunmayı amaçlıyoruz.

YKS-2024 Kurumsal Tercih Danışmanlığı Günleri, MS Teams ortamında aşağıdaki takvimde belirtilen tarih ve saatte çevrimiçi olarak yürütülecektir. Fakültelerin (lisans) bölümleri için 24 Temmuz - 29 Temmuz 2024 tarihleri arasında; meslek yüksekokullarının (ön lisans) bölümleri için ise 30 Temmuz- 01 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Adaylar, erişim adresleri üzerinde ilgili bölümlerin etkinliklerine katılım sağlayabilirler.

Kırklareli Üniversitesi olarak tüm adayların, bilinçli ve gerçekçi bir tercih yapmaları için her türlü desteğe hazırız!

Etkinlikliklere bilgisayar veya telefon üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Microsoft Teams programını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak cihazlarınıza yükleyebilirsiniz

Etkinliklere katılım için Microsoft Teams programını cihazınıza kurmanız ve sonrasında erişim linklerine tıklamanız yeterlidir.

Hangi fakültede, hangi bölümlerde danışmanlık hizmeti verildiğini görmek için tıklayınız.

t